Polish nightlife

alltså, igår var vi med om det SJUKASTE och läskigaste någonsin! vi gick till något som heter Bloody Basement i Sopot i Polen. där blev vi inlåsta i en källare som var som ett escape room, fast med flera olika rum. i varje rum skulle vi leta fram en nyckel i mörkret till dörren för att ta oss vidare till nästa rum – och varenda jävla rum var så sjukt läskigt att vi skrek non stop.


dörren ner till källaren

i första rummet var det kolsvart, så blixtrade ljuset till och det satt en man i rullstol som började skrika. asså vi DOG! när vi hade hittat nyckeln var vi tvungna att flytta på mannen för dörren var bakom honom. i rummet därefter var det kolsvart och sedan tändes ljuset och tjejen i The Ring står där med sitt kolsvarta hår. rummet blir svart, tänds igen och då har hon kommit närmre. släcks och tänds igen så är hon ännu närmre, haha vi bara skrek för livet.

fast värst var nog i sista rummet där en man jagade oss med MOTORSÅG! asså så sjukt att jag dör när jag tänker på det. det roliga är att jag var skitkaxig innan och sa att Natta kunde känna sig trygg i mitt sällskap, så använde jag henne som en mänsklig sköld haha. trust no one!

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Filippa skriver:

    Men fyfaaaaaaannnnnnnn jag klarar nt ens att se The Ring på TV 😰😰😰😰😰

  2. Sara skriver:

    OMGGG 😂😂

  3. Mathilda skriver:

    hahaha GUD! Vad läskigt, men kul! Adrenalinet på topp!? :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?