Globe glass vase

denna runda vas klickade jag hem häromdagen. den finns i flera storlekar och är fin med några blad eller kvistar i, men jag tyckte det blev snyggast med doftpinnar.


finns Här från AYTM.


voila! den ska upp på vår nya hylla, och det projektet får bli nästa helg!

Det här inlägget postades i /Interior. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. F skriver:

  Jenni, är du vän med ditt/dina ex? Är bjuden på samma fest som mitt på lördag & har verkligen ångest av bara tanken på att gå dit..

  • Jennifer Green skriver:

   Jag är vän med mina ex (well, alla utom ett), men umgås inte aktivt med dem. Jag unnar de all lycka och framgång och blir glad när vi stöter på varandra, men jag förstår känslan av att det är jobbigt att träffas. Så har jag kännt för många år sedan och det berodde nog på att jag fortfarande hade lite känslor kvar. Han jag inte är direkt vän med har jag dock inga problem med, ser vi varandra säger vi hej men inte mer än så. Jag ogillar bara honom och tycker han är oskön, och så kan man faktiskt få lov att tycka. Jag tror vi båda tittar tillbaka på vårt förhållande och typ vill dö av skratt för de var så jäkla kasst.

   Vad är det som ger dig ångest? Jag tänker att det är lättare om man kan lokalisera problemet först, ibland räcker det att man hälsar på avstånd och sen behöver man inte beblandas med varandra under kvällen. Beroende på hur många ni blir såklart. Ni har ju uppenbarligen gemensamma vänner så då kan det vara skönt att bara rensa luften och att ni ömsesidigt låter varandra vara. Det finns ju både för- och nackdelar med att man känner varandra så bra efter ett förhållande. Hoppas allt löser sig och du får en kul kväll ändå, låt inget ex få förstöra det!

 2. Kattis skriver:

  Asså kommer dom där doftpinnarna från någon svindyr diffuser? Jag vill också ha svarta, i en vas som jag har hemma, men vill inte lägga flera flera hundra på det när jag bara vill ha pinnarna :'(

  • Jennifer Green skriver:

   Dessa är från K Lundqvist från en diffuser som tog slut, men ex Svanefors har rätt överkomliga priser på sina. DOCK måste jag tipsa om att smita förbi en Rituals butik och fråga om du kan få pinnar där, det gjorde en kompis som fick gratis! :)

   • Kattis skriver:

    Oooh tack för tipset!! Ska se om jag kan ta mig förbi en dag :) kan ju tänka mig att betala också men helst inte så jävla mycket…. haha

 3. Johanna skriver:

  Jag har följt ditt blogg och sett du är så fixig när det kommer till presenter, så måste bara fråga om presenttips till sin pojkvän! Vi firar ettårsdag! Tycker förövrigt att din blogg är så mysig <3

  • Jennifer Green skriver:

   åh vad mysigt, grattis till ert år! jag hinner tyvärr inte brainstorma just nu, ska försöka komma ihåg i veckan. men jag kan tipsa om min kategori ”Gifts” där jag har gjort några olika gift guide-kollages till pojkvän och pappa, titta där så länge. hoppas du får någon inspo! puss o kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?