Our MVP

idag fyller världens bästa människa år – mormor blir 70 år!

när någon frågar mig vem min idol är tar det inte många sekunder innan jag svarar mormor. hon är den mest coola, roliga, omtänksamma, generösa, söta och knäppa människa som finns – och hon är så jävla tung. att ha haft dig i mitt liv i 26 år är inte tillräckligt, vi ska ha dig i 26 år till. minst!

när jag börjar prata om henne så tar historierna aldrig slut, och jag skrattar alltid så jag gråter av alla roliga kommentarer hon droppar med jämna mellanrun. du har torkat tårarna när jag blev dumpad 2006 och killen ”inte kunde säga varför”, tagit hand om mig när jag var brännskadad, hängt med på partyresa till Ayia Napa (mycket sjuk historia), alltid backat oss trots alla störda äventyr, dragit oss i öronen när vi varit lite väl busiga och försökt hänga med i våra coola moderna uttryck. och det är så fint hur du så stolt introducerar oss för medarbetarna på Maxi varje gång vi är med och handlar.

vi älskar dig till månen och tillbaka så vi spricker. och jag vet att jag pratar för hela familjen när jag säger det. grattis på din dag.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Kattis skriver:

    <3 Grattis mormorn!!

  2. Sandra skriver:

    ahh grattis mormor! Älskar att ni har en så fin relation. Vad skulle vi göra utan dem?

  3. Emina skriver:

    Grattis mormor! 💖

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?