Next home project

vi har bestämt oss för att måla sovrummet och jag är SÅ TAGGAD! min ena syrra köpte nämligen nyligen världens drömmigaste lägenhet och jag blev så inspirerad när jag såg den gråblå väggfärgen.

så jag frågade Timmie om han hade kunnat tänka sig ett gråblått sovrum och han svarade ”Happy wife, happy life” haha. jag tar det som ett ja alltså. nu ska vi bara hitta rätt nyans, sjukt svårt detdär. dessa bilder har jag sparade i inspo-mappen och får provmåla lite här hemma:Det här inlägget postades i /Interior. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Regina skriver:

    Åhhh exakt den färgen på bild #4 drömmer jag om! Tänk den plus mässingdetaljer! <3333 Sparar den som inspo, thank you!

    • Jennifer Green skriver:

      Ellerhuur, tänkte också mässing så fint! Här är fler bilder från samma rum om du vill spara, Linn bör ju ha koll på färgkoden dessutom! ;) Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?