House full of responsibilities

från att pappa påpekat att vi inte har en enda växt här hemma så har jag plötsligt hela huset fullt av blommor känns det som. och de turas om att vissna ifrån mig så jag springer runt som en hönsmamma med jämna mellanrum och försöker väcka liv i dem.

vi båda glömmer nämligen bort att de ska vattnas, och vi fick några skitfina från Timmies mamma som krävde sjukt mycket kärlek – tills Timmie en dag slängde de i papperskorgen och sa ”det är för mycket ansvar” haha. tänk er Nick.

dessa två blommor är iallafall skitbra – de är alltid lika fina även om det går 2,5 vecka utan vatten. den på hyllan är från IKEA och den jag håller i handen köpte jag på Bauhaus. men fråga mig inte vad de heter.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Vera skriver:

  Sparar denna bild som inspo till hur jag ska styla min stringhylla :) Skitsnyggt!!

  • Jennifer Green skriver:

   men tack vilken komplimang, kul att du gillar den! tar åt mig all ära själv för Timmie bryr sig inte om vad som står där, haha ;) har bättre bilder Här men har bytt ut & flyttat runt lite saker som du kanske ser! :)

 2. Nathalie skriver:

  Ett tips till de blommor som kräver vatten typ varannan dag är en ”bevattningskula”, tror jag de heter? Så ser man enkelt när vattnet är slut och fyller på! :) finns i olika inredningsbutiker, jag köpte mina på 32 kvadrat i ödåkra

  • Jennifer Green skriver:

   känns som jag har en livechatt, du skrev precis när jag gick in och skulle svara! ;D men åh tack för tipset!

 3. Frida skriver:

  Den i handen är en Monstera! Den på hyllan vet jag inte. Andra växter som tål att misskötas lite är garderobsväxt, paradis/penningträd, paraplyaralia, tex :)
  Mvh växtnörden som också glömmer att vattna (och har ändå en mindre djungel hemma)

  • Jennifer Green skriver:

   oh tack för tipsen, har skrivit upp det! har nämligen tre andra just nu som riskerar livet inom kort och bör ersättas! ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?