Reasonable argument

tur att mitt jobb är så digitalt då

jag: jag tänkte höra om jag kan få tandställning

mormor: jaha

mormor: då kommer du inte kunna jobba mer

jag: vadå

jag: varför?

mormor: du kommer ju prata helt konstigt

Det här inlägget postades i /Conversations. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sanna skriver:

  Hahah king din mormor! Men tandställning?!?! Du har så himla fina tänder!

  • Jennifer Green skriver:

   Hahah dör alltid av skratt!! Tack vad fin du är, det är inget estetiskt utan bara att jag inte kan bita ihop med framtänderna helt vilket stör mig. Så det går knappt att se med blotta ögat, mitt alternativ blir tandställning på insidan så jag ska jämföra lite priser och se om det är värt! :)

 2. Marre skriver:

  Jag kunde inte heller bita ihop med alla tänder! Vilket gjorde att jag hade pasta i munnen och utanför samtidigt och hela spagettin var intakt haha! Tandställning 1 år och 50 000 senare så är det löst. Mycket nöjd!

  • Jennifer Green skriver:

   hahah, alltså det hade typ kunnat vara jag! jag skulle bita av en godis som min kompis höll, så drog hon ut hela igen för jag inte kunde bita ihop. nog normalt ;D ska fundera på om det är värt det eller vad mina alternativ är :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?