Double trouble

jag är så nöjd att jag har varvat Natta till mitt gym – nu kan jag både träna med syster och bästis! dessa tre duo-övningar har jag tipsat om innan och tycker de är skitbra, båda får jobba och man gör två olika övningar parallellt. så greppa tag i din gymkompis om du har någon och testa, det är roligt att träna ihop också!


en plankar och håller kroppen spikrak, den andra greppar tag i fötterna och gör knäböj.


en sitter statiskt i ”båten” med armar och ben utsträckta, den andra hoppar jämfota över armar, ben och runt i en cirkel.


en plankar, den andra gör burpees med hopp.

räkna tid eller reps, var som passar er. jag gillar att köra på tid, exempelvis att man gör varje övning i 30 sek och byter, sen upprepar tre gånger.

Det här inlägget postades i /Animated, /Athleticism. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Natta skriver:

    Dessa övningar får vi nog vänta lite med bara hahaha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?