Interpreting temperatures

vet ni vad jag tycker är roligt med sensommaren? kontrasterna bland våra klädval!

i torsdags när jag gick hem från jobbet hade jag en liten klänning och vita sneakers – och mötte på riktigt TRE personer i vinterjacka! en av dem med halsduk på. haha, det var som att vi möttes, scannade varandras kläder och tittade på varandra som om den andra vore helt galen.

det växlar ju från stekande sol till iskalla vindar under samma dag så man blir ju minst sagt förvirrad, haha.

Det här inlägget postades i /Humorous. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Kattis skriver:

  Min mamma är extremt frusen och jag extremt varm – det kan se lite knäppt ut när vi går bredvid varandra ibland. Jag i öppna skor och en sval tröja, hon i vinterjacka och halsduk. Men så är det året runt d0, inte bara nu! :P (folk som har vinterjacka nu ÄR knäppa, vad ska dom ha på sig när det blir kallt på riktigt?)

  • Jennifer Green skriver:

   Hahah exakt min tanke!! Vad ska de ha när snön kommer? Jag är precis som du varm av mig så jag går i tunn jacka länge haha!

 2. Linda skriver:

  Tofflorna hahaha

 3. Julia Gustafsson skriver:

  Haha så känner jag alltid! Jag försöker gå barbent så länge jag bara kan men vissa har ju redan börjat med halsduk & vantar! Man går ju i höst/vinterkläder tillräckligt länge ändå..

  • Jennifer Green skriver:

   Men ellerhuuur! En kompis ba ”Åh så gött det ska bli och gå i höstkläder”, och jag tycker vinterhalvåret är det tråååkigaste som finns. Ge mig vår och sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?