True dedication

good morning friends! Timmie tycker jag är knäpp som går upp tidigt nästan varje lördag, men jag vill gå på ett roligt morgonpass och då får det kvitta hur sent jag la mig på fredagen haha. jag vaknar till liv med denna sköna i högtalarna:

Det här inlägget postades i /Music. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Cecilia skriver:

    Nu är jag här igen och kommenterar musik haha! Jag är också helt kär i den här låten, speciellt när jag översatte texten och hörde vad låten handlade om. Kanske känns lite extra när man kan relatera också. Mycket bra musik den här sommaren:) kram!

    • Jennifer Green skriver:

      Haha, härligt att musik driver dig! ;) Men ellerhur, skitbra musik just nu! När vi var ute igår så kom alla favoriter och min kompis blev imponerad och ba ”Wow de kommer spanska låtar och du sjunger med!” haha! Och jag gör likadant med texten, försöker alltid lära mig betydelsen! Kramar :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?