Yummy in my tummy

min födelsedag i matbilder blev visst inte så festlig som jag trodde. kanske för att jag glömde fota just chokladtårtan jag åt på eftermiddagen och desserten jag tog på kvällen.

men utöver dessert så såg min dag i matväg ut så här, tre favoriter när jag får bestämma:


jag och Timmie började med hotellfrukost, alltid så mysigt och gott. på min första tallrik blev det scrambled eggs, bacon, stekt svamp, rostad potatis, smoothie, pain au chocolate och pannkakor med fusknutella.

VARFÖR SERVERAR INGEN NUTELLA LÄNGRE FÖRRESTEN? blir arg.


lite senare blev det en acai bowl till lunch med min BFF, och efter detta åt jag en magisk chokladtårtbit men den försvann så snabbt så kameran hann inte med.


på kvällen fick jag bestämma restaurang och då blev det Phuun Thai! halva familjen var på plats och vi blev bara tjejer vilket var roligt. det första vi gjorde var att beställa in tre fat vegetariska vårrullar att dela på, så jäkla gott.


sedan var jag sugen på cashewnötter så det fick bli kycklingwok med grönsaker och nötter.

och efter detta vaniljglass med pankofriterad banan. min födelsedag i matväg får 10/10 nutellaburkar.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Ixa skriver:

  Är det i Helsingborg du käkar acai bowl? Var såfall? :) jag har bara hittat lottas acai bar i Malmö, men känner inte till något ställe i Helsingborg än! 🤔 Grattis i efterskott!

  • Jennifer Green skriver:

   Taack! :) Ja i Helsingborg på nyöppnade Ginger i stan (Gömställets gamla lokaler), sjukt fräscht! Men när jag är på Malmökontoret hänger jag också på Lotta Love, älskar det!

 2. Denice skriver:

  För att Nutella innehåller palmolja :(

  • Jennifer Green skriver:

   Ahh, I see. Vi får be om palmolje-fri Nutella helt enkelt! Värst var när vi bodde på ett hotell i våras och de hade en 5 kilos-Nutellaburk som de fyllt med fusknutella!! Då sa jag argt till haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?