Godsent

alltså, jag måste ge min nya favvohälsobar Ginger en liten eloge.

idag var jag sugen på deras rawballs med kakao, men när jag skulle köpa så var de slut. jag frågade om de skulle baka nya i veckan då jag saknar dem. hon svarade att de varit ont om tid men att de kommer.

så vi satte oss i fåtöljerna med acai, och plötsligt kommer hon in med två nyrullade rawballs till oss! alltså, HUR BRA SERVICE? när vi erbjöd oss att betala så insisterade hon att de bjöd på dem. tror jag blev lite kär i henne.

så sjukt goda! och helt ärligt smakar de precis som de jag gör hemma, recept Här. men gör jag de själv så äter jag hela smeten och det vill jag helst undvika, haha!

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Kattis skriver:

    Ja, där snackar vi service! Smart att vara rädd om sina stammisar ;)

    • Jennifer Green skriver:

      Alltså visst! Och jag som har skojat hela tiden om att jag är stammis men aldrig blir priviligerad haha! ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?