Box full of luxury

åh, vilken bra födelsedag jag hade igår! jag blev så bortskämd hela dagen med presenter och bästa sällskapet, och börjar alltid ifrågasätta mig själv på kvällen och ba “Varför är jag värd allt detta?”. haha, sjukt sad att man inte bara kan njuta liksom.


denna lilla Hermèslåda fick jag av Timmie och mormor. och när jag såg den vågade jag knappt hoppas på vad som var i.


ett H-armband från Hermès, som jag varit kär i så länge!


jag älskar det, det är så himla fint! i silver med vitt som matchar mina andra smycken. nu känner jag hur min vänsterarm plötsligt blev väldigt dyr, haha. men jag vill inte bara använda det ibland, jag ska ha det till vardags!


så roligt att öppna och stänga det. man vrider på H:et som hakar fast på insidan. tack bästa ni för finaste presenten. ♥

This entry was posted in /Gifts. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Sandra says:

    Aw, du är värd det bästa för du är just du. <3

  2. Mathilda says:

    Wow vad fint och lyxigt!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?