Pricey morning routine

det börjar nästan bli pinsamt att gå in på Ginger när jag får ett ”Men hej, igen!” haha. men det är ju så jäkla fint att starta dagen med en acai bowl på kontoret. idag blev det med jordgubbar istället för hallon, och en näve naturella cashewnötter som jag hade med mig.

sedan var jag mätt till kl 14, haha.


jag tog classic-topping med banan, kokos, blåbär, jordgubbar och jordnötssmör.

Det här inlägget postades i /Cuisine. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Emma skriver:

    Hahahaha här med.. fast till mig sa hon: ses vi imorgon igen? Haha. Kör alltid jordgubbar
    Med, godast!

    • Jennifer Green skriver:

      hahah, ska vi be om rabatt snart eller? ;) ja jag kan tänkta mig att byta ut de faktiskt, det blev så god kombo!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?