Greens and pinks

Holy Greens, I love you, men ni har fått konkurrens! jag är nu helt besatt av salladerna på Brutale. jag har ätit min nya favorit två gånger denna vecka redan, och Linda tittade på mig i chock och sa ”Äter du salladsbladen?” haha. för yes, till och med salladsbladen är goda.


granat&tomat heter min nya kärlek. i den är det sallad, kyckling, avokado, rostad paprika, picklad rödlök, granatäpple, tomathummus, pumpakärnor och grana padano. jag väljer deras dijon/honung-dressing och ber om en slev jordnötter på.

Det här inlägget postades i /Cuisine. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Salladsfreak skriver:

  MÅSTE TESTA! Holy Greens har verkligen slutat bry sig och tar oss kunder för givet.. Nu får de steppa upp sitt game med Ginger i stan dessutom ;)

 2. Anna skriver:

  Men lägg av vad gott de där lät!!!! Känns som att jag måste åka söderut någon gång snart o pröva

  • Jennifer Green skriver:

   Ah sorry, måste vara sjukt störigt att läsa om ställen som inte finns i närheten. Du får slänga ihop en likadan i köket så länge! ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?