Wednesday parties

vilka härliga dagar det har varit denna vecka!

i onsdags hamnade vi på Beach Clubs sommarfest efter jobb, Miche hade fixat VIP-biljetter så vi fick gott käk innan. där hängde vi tills klockan blev sent och jag drog hem då jag hade en arbetsdag i Båstad igår, som för övrigt var riktigt nice. mina arbetsuppgifter är att hänga med tennisproffs och ta hand om våra läsare. så mötte Diddi mig i pausen för nutellacrepes – vissa dagar är bättre än andra alltså.


jag i onsdags på BC! var faktiskt gladare än jag ser ut, haha.


det var så jäkla nice stämning med fullt av vänner, och det ligger så fint vid havet. de hade i vanlig ordning en saxofonist som spelade, men jag hade gärna kombinerat det med lite rnb och dancehall. jag har nämligen lite svårt för att dansa till tonerna av saxofon haha.


fina tjajor och jag! jag var där med Fanny, Belle, Miche och Fannys kompis Nathalie.

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Lollo skriver:

    Så himla fin bild på dig den första! Puss

  2. Elin skriver:

    Vart har du köpt jackan? Supersnygg!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?