Thursday dreaming

igår bokade vi hotell i Barcelona som vi snart drar till, och jag är så SJUKT resesugen!

de senaste två åren har varit helt galet bra resår, och även om jag älskar både Miami och New York så tar mina och Timmies långresor till Thailand och Mexico ändå priset. hade kunnat trolla mig tillbaka på sekunden. vi har inte riktigt bestämt vart nästa långresa bär av, vi är sugna på allt från Filippinerna till Bahamas, Australien eller Bali. eller har ni något annat tips? vi är spralliga som vill hitta på roliga saker, men både ha nice stränder, lite fest och vilda djur.Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sara skriver:

  Bali och Filippinerna tycker jag påminner mycket om Thailand, så det är alltid säkra kort. Fördelen med ex Bahamas som du skrev är ju att man kan kombinera med Miami eller ex Kuba, Haiti, Dominikanska :))
  Beror ju även på er budget :)

  • Jennifer Green skriver:

   åh har tänkt precis samma med Bahamas, så det känns som när vi väl vill dit vill vi göra så mycket att vi behöver vara borta i typ sex veckor haha. men är sjukt sugen på Bali av någon anledning!

 2. S skriver:

  Zanzibar! Ni kommer inte ångra er :-D

 3. Jennifer skriver:

  Ni är inte sugna på västthailand? För ni reste runt på östsidan nu va? Finns så mkt att upptäcka där 😄

  • Jennifer Green skriver:

   tvärtom, och det är vi (jag)! Timmie har redan varit typ överallt men jag vill över till östsidan någon gång. men vi kan absolut resa tillbaka dock om ett par år! älska thai!

 4. Louise skriver:

  Åh vad fina bilder!! 😍😍

 5. Li skriver:

  HELT magiska bilder! Jag skulle tipsa om Mexiko men där har ni ju redan varit.. där finns ju verkligen ALLT.
  Vill även passa på att tacka för en superblogg, du har så roliga och varierande inlägg med mycket uppdatering. Det gillas :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?