Birthday kiddo

ikväll firar vi ingen mindre än min yngsta syster som fyller 20 år idag – och jag förundras över hur snabbt tiden har gått. hur tusan kan du fylla 20? du fyllde ju nyss 14?

och jag är väl 19? eller vafan.

grattis på din dag min älskade, roliga, knäppa, kaxiga, vackra, omtänksamma och busiga syster. du har spridit glädje sen den dag du föddes och ditt skratt är det mysigaste som finns. ha nu en riktigt jävla trevlig shoppingrunda på Systemet!från små till lite större, haha!

och jag står fortfarande fast vid varenda ord i Detta inlägg. glöm aldrig det.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Sara skriver:

    Åh vad roligt att se bild på dig från ung ”mellanålder” :)
    Och grattis till henne, den namnlösa ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?