Saturday night out

I’m alive! och jäklar vilken rolig Stockholmsvisit vi har haft, sjukt bra gårdag. jag, Miche och Belle stack till Summerburst och dansade kvällen lång till bland annat Justin Bieber och David Guetta som var på scen. Bieber körde både gammalt och nytt, och Guetta är lika grym som alltid. jag har bara sett honom live i betydligt mindre format då vi varit kanske 300 pers i en lokal, så att se honom så här var riktigt fett. det sprutade eld, konfetti och fyrverkerier, och han drog ihop sjukt bra musik. det till och med började ösa ner en stund men vi var lika glada för det.

ni får en liten bildbomb dagen till ära, jag inser dock nu i efterhand att det mest är selfies och jag är så glad på alla bilder att jag inte kan stänga munnen haha.


jag och Bellebus!


hur snygga är dessa två?


jag körde på barbent och ljusa sneakers, som idag är kolsvarta. nästan på nivå med Denna bild på mina skor efter Sensation White haha.


såhär glad över att hitta min pojkvän på golvet.


favvo och jag


jag och Fatte.

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Fanny skriver:

  Så snygg outfit! :)

 2. Lovisa skriver:

  Fina! Vart har du köpt dina solglasögon?

  • Jennifer Green skriver:

   det är Dessa för 79 spänn! jag ville bara ha några billiga som jag inte var rädd om, och provade en kul modell som kanske inte riktigt passar mitt ansikte, men vem ska bry sig ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?