What pure happiness is to me

vet ni vad som är så JÄVLA gött?

vi har varit av med reservnyckeln till bilen ett tag nu, och Timmie trodde fullt bestämt att jag hade slarvat bort den. jag skyllde såklart på honom, men trodde hela tiden också att det var mitt fel och vägrade erkänna det. jag har tänkt så det knakar men inte lyckats hitta den, så ni kan kanske tänka er min sanna glädje när Timmie igår hittade den i sin egen jeansficka efter att ha skyllt på mig hela tiden!

jag blev så glad att jag hoppade runt som en dåre här hemma och gjorde segerdansen:

Det här inlägget postades i /Animated, /Humorous. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. NINA skriver:

  Hahahaha detta inlägg gjorde min dag 🤣

  • Jennifer Green skriver:

   hahah vad roligt att höra, Timmie gjorde ju min dag så jag får föra vidare! ;)

 2. Kattis skriver:

  Haha förstår verkligen firandet!!

 3. Katta skriver:

  Hahaha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?