Sweat game on

jag insåg i veckan att det är Action Run i Helsingborg imorgon, och hetsade Diddi att vi borde springa. det är en 8 km lång hinderbana som sträcker sig över hela citykärnan, ut på stranden i fria bad, ner i Norra hamnen och upp mot Olympia. så nu är vi sjukt taggade på en riktigt svettig lördag.

jag känner inte att jag är superförberedd, men det var jag ju inte heller när jag bestämde mig för att springa Toughest 20 min innan start förra våren haha, och det överlevde jag ju. så jag gör det bästa av situationen och förbereder mig lite här hemma:


jag gör snöänglar i vardagsrummet


står på huvudet i hallen


och övar på masken under köksbordet

ses vi imorgon kanske? säg ja! gå in och anmäl er om ni inte redan gjort det, eller bara heja på oss lite när vi kommer svettandes i sommarvärmen. jag gör high-five med alla som skriker JENNIFER ÄR BÄST.

Det här inlägget postades i /Animated, /Humorous. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sara skriver:

  Hahahaha kan inte bestämma mig för vilken bild/gif som är roligast 😂😂

 2. Elin skriver:

  Men hahaha 😂

 3. Julia skriver:

  Hahaha 😂 dina gifs ❤️

 4. Lovisa skriver:

  Hhaha så jävla bäst är du!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?