Striped down

lösa tygbrallor kan vara världens skönaste plagg. efter morgonrock dårå. det känns som pyjamas men är enkelt att dressa upp. här i sällskap av en härligt randig topp:


dubbelklicka för pris

Det här inlägget postades i /Fashion. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Anna skriver:

  Håller helt klart med om dessa byxor! så sköna. måste tipsa om ett par från Culture, dom har kostymbyxe-material på baksidan och på fram sidan ”mjukare” tyg, svarta! så sjukt sköna o snygga. Bor i mina :)

 2. Li skriver:

  Riktigt snyggt! Jag har ett par rosa i sån modell, men måste få tummarna loss och lägga upp dem då de är för långa och liknar mer ett par pyjamasbyxor när jag har dem på mig … min sambo trodde det var ett par mjukisbyxor när jag kom hem med dem, haha =) nackdelen med att inte vara mer än 161 cm lång (kort) =)

  • Jennifer Green skriver:

   Hahah sluta! Har också insett att hur man matchar byxorna är rätt avgörande, med sneakers och en vanlug pullover såg det ut som jag skulle på träningsläger, men med en dressad topp och sandaler/ballerina/klackar så blev jag plötsligt uppklädd! ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?