Bikini life

detta hade gärna fått vara dagens outfit. jag älskar att springa runt i bikini och dra på sig sandaler, världens bästa känsla ju. det jag gillar med denna överdel är att den inte knyts runt nacken, för jag får så jäkla ont i nacken ibland av att gå i bikini för länge. om vi nu ska klaga över något, haha.


dubbelklicka för pris

det var förresten skitkul i Mexico hur vi analyserade dagens största problem – för att få lite perspektiv på hur bra man har det under semestern. en dag var mitt största bekymmer att stranden var så vit så jag bländades, och en annan dag var mitt problem för dagen att min nutellafyllda churro började läcka på mitten så det rann nutella längs hela. haha, fina lyxproblem det.

Det här inlägget postades i /Fashion. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Anna skriver:

    Hahaha jag ser den där keno-reklamen framför mig xD Men då vet man att man har en bra semester, när det är ens största problem ;D perfekt!! Jag tror att på min resa, om några veckor, så kommer mitt problem vara: kanske lite för blåsigt, lite för kallt i poolen, lite för kallt i havet xD

    • Jennifer Green skriver:

      Hahah, typ så kändes det! Åh asså så jäkla härliga problem! Typ att glassen rinner eller att det blåser så man inte kan spela strandpingis ;) ha en nice semester!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?