Dreamish hairstyle

jag känner mig som Snapchats alien-filter på heltid. anledning: jag har fått några småhår på ena sidan som står rakt ut som en antenn.

jag fattar inte var de kom ifrån, kan de ha slitits av nyligen? haha, sjukt störigt. till och med när jag har mittbena så står de ut trots försök att spraya ner de. jaja, ville bara dela med mig av dagens i-landsproblem.


mvh antenn-tjejen.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Malin skriver:

  Det är ju lite gulligt kan jag tycka :D men ett superknep för att vinna mot antennen, är att borsta fast den med en hårsprayad tandborste. Gör alltid det när jag har en stram TOFFS.

  • Jennifer Green skriver:

   med tandborste var något nytt, haha! men tack för tipset jag ska testa det! sist jag försökte spraya ner det så ville det inte lägga sig helt och blev istället som en stenhård antenn, typ nästan lite värre än en mjuk fluffig ;D

 2. Elin skriver:

  Älskar dina gröna ögon !! :)

 3. Carolin skriver:

  Åh! Jag har precis hittat en liknande grej, längst fram i pannan har det som gått av en hel tuss så det ser ut som en minilugg. Jag som har allt hår till axlarna och absolut ingen lugg stör ihjäl mig på det. Skönt att man inte är ensam ;)

  • Jennifer Green skriver:

   ah feel you! ja vi får väl trösta oss i att vi inte är ensamma, och hoppas att det växer ut haha!

 4. Anna skriver:

  åh jag har också sådana där små hår som sticker ut där! Tappade hår på det stället när jag var sjuk för en herrans massa år sedan, och först nu börjar de växa ut med en väldans fart xD Jag har gett upp att ha det ”nere”, det flyger upp direkt när man borstat/plattat/sprayat..

  • Jennifer Green skriver:

   haha sååå störigt ju! undrar dock vart det kom ifrån för min del, får försöka jobba med det och se hur det ter sig, annars får det helt enkelt stå så! ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?