Juggling life

denna arbetsvecka tar på krafterna då jag dels var hemma från kontoret 21.30 igår, men även jobbar lördag och har mässa två dagar i rad. så vad sitter bättre än riktigt hård träning på det?

är det fler än jag som fungerar så – att man liksom behöver ta ut sig på gymmet för att palla jobba så mycket? haha, sjukt märkligt egentligen när man tycker det borde vara tvärtom. så nu längtar jag bara till att dra på pass ikväll för att ladda batterierna!

Det här inlägget postades i /Athleticism. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Natalie skriver:

  Hej!! Skulle du kunna tipsa om bra gymskor till bra priser till en studerande tjej? Försöker leta till mig ett bra par men vet inte vad man ska köpa eller tänka på. Går mycket på grupp pass samt att jag gymmar också! :)

  Många kramar!!

  • Jennifer Green skriver:

   Jag är verkligen ingen expert på ämnet, men jag kan ju säga att om du inte ska löpa en massa så räcker det ju med en gymsko. Och kanske att det även lönar sig att så fall investera i ett bra inlägg om det är så att du varierar eller går på mycket ”hopp och studs”-pass? Jag tycker att Even&Odd har både snygga och bra skor till budgetpriser, du hittar exempelvis en massa på Zalando Här.

   Annars brukar både Reebok, Adidas, Nike och Asics ta in modeller till lägre priser, oftast de som inte är lika hypade ju! :) Lycka till på skojakten! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?