Navy blue gym wear

mina shortsfavoriter är Nikes 2-in-1 modell som jag fick av mormor en alla hjärtans dag. jag har de i helsvart och använder de riktigt flitigt under sommarhalvåret. de är både snygga men framförallt sjukt sköna, problemet jag har med shorts annars är att jag inte kan göra vissa övningar eftersom de åker upp, men med dessa är man safe med ett par inbyggda cykelshorts under.

så fina i mörkblå!


dubbelklicka för pris

Det här inlägget postades i /Fashion. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Li skriver:

  Riktigt snyggt! Men är det skönt med cykelbyxa i shortsen? Har inte vågat prova att träna i men när jag testat i provrum känns det som att det blir för mycket tyg liksom, men har kanske fel?

  • Jennifer Green skriver:

   jag tycker att det är precis det som är skönt! liksom ett tight tyg som sitter på sin plats sen ett lager utanpå som fladdrar när man hoppar liksom. Timmie provade herrmodellen och tyckte de va skitsköna så jag köpte ett par till honom nu när jag hittade! :)

   • Li skriver:

    Då är det nog bara för min del att jag ska våga prova. Är lite feg vad gäller att testa kläder som inte är ”som de brukar vara” 😊

    • Jennifer Green skriver:

     ja men testa! förstår din känsla, kan lätt vara likadan! ;) jag provade min systers shorts innan jag fick ett par och älskade de direkt! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?