Waiting for my other half

idag drog Timmie på grabbresa och jag började sakna honom redan i måndags. är det normalt att ta ut sånt i förskott? haha.

jag vill typ göra som Tussen alltid gör och parkera röven framför ytterdörren i väntan på honom. men först ska jag fira påsk med familjen och hänga med lite saknade vänner.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Kattis skriver:

    Haha men ja, så var jag med mitt ex. Vi bodde 120 mil ifrån varandra ett tag och typ det enda jag gjorde var att sakna honom, för jag började liksom sakna flera dagar innan vi skildes åt haha. ”Men vad har hänt varför gråter du?” ”Jag ska ju åka hem på onsdag :'(” ”Men.. jag är ju här nu.. det är fyra dagar kvar….. kan vi inte vara glada tills dess?” ”:'( :'( :'( :'(” Värdigt!

    • Jennifer Green skriver:

      Tack för du kommenterar, här kan eka tomt ibland minsann! ;) och asså feel ya! Satt o berättade för vicky idag hur jobbigt det är att vara så kär och att de gör ont överallt, dessa problem alltså! ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?