Reklam: To live and create

i detta inlägg förekommer reklam från Eriksberg

jag älskar när stora varumärken vågar lyfta viktiga frågor, och jobbar med storytelling på individnivå. Eriksbergs payoff ”En god historia” bygger på god öl och historier värda att berättas, och i sin senaste videokampanj lyfter de flera goda historier i en serie portätt med en rad olika personer, här är del fem.

detta är historien om Louise. hennes ord fullkomligt värmer mitt hjärta och jag blir så glad för hennes skull. hon berättar om sin väg från att vara bilmekanikern Bosse till att bli bilmekanikern Louise. och jag tror det är en resa som många fler därute vill men inte vågar ta sig an. det krävs bra mycket mod för att våga vara sig själv och uttrycka sig som man vill. man behöver ingens tillåtelse för att vara som man vill vara, jag tror det är viktigt att aldrig glömma det.

vilken god historia hade ni berättat? jag kan ibland undra hur mitt liv ser ut som 10 eller 20 år, vad har jag för historier att dela med mig av då? vilka vägskäl kommer jag möta och vem kommer jag vara? jag tycker att mitt liv har varit väldigt händelserikt hittils och då är jag bara 25. Diddi tycker att jag pratar för mycket om alla mina historier redan, tänk vad trött hon kommer vara på mig när vi är 50.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Julia skriver:

    Håller med, vilken fin video!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?