Building your happy place

i samarbete med AZ Design 

jag älskar inredningshetsen som råder. kanske för att det är världens bästa inspiration att se hur folk (well, sometimes me included) fullkomligt tokpostar bilder på sina hem. men även för att inredning är så roligt. det är så mysigt att göra det hemtrevligt, och känslan av att bli glad när man kommer hem är ju rätt oslagbar.

däremot är det en jäkla möbeldjungel där ute som man lätt går vilse i. det är svårt att hitta sin unika stil och när man väl gör det så kostar det gärna en smärre förmögenhet. därför tycker jag om företag som också låter dig välja utförande själv.

när du handlar möbler från azdesign kan du exempelvis skräddarsy din egna möbel genom att bland annat välja bordsstativ och bordsskiva själv. men såklart även köpa kompletta bord och inredning – till rätt överkomliga priser dessutom.

men det jag kanske gillar mest med AZ Design är deras stolsortiment. ovan är mina fem favoriter, från krispigt gult i futuristisk modell till mjuka linjer och rökigt transparent.

visst kan coola stolar lyfta ett helt rum? extra ballt är det när man vågar matcha flera olika modeller, men riktigt så kaxig är inte jag än, haha. vi fegade på ett par stilrena läderstolar med underrede i krom som vi blev så kära i. men i ett annat liv hade jag minsann blandat både färger, material och modeller.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sara skriver:

  Ni måttbeställde ert matbord va? Vilken storlek har ni på stenskivan? :)

  • Jennifer Green skriver:

   Jaa precis! Jag har för mig att det är 1,30×2,10 men är inte hemma och kan dubbelkolla. Perfekt att kunna bestämma själv :)

 2. Kattis skriver:

  Så kul att man köper soffa till meterpris, haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?