Our Mexico trip in 2 minutes

här kommer delar från vår resa i en kort film, så jäkla roligt och härligt vi hade det. kan man få teleportera sig tillbaka? filmad i dagsljus med Timmie som världens bästa sällskap. välj gärna i HD-kvalitet.


videolänk Här

Det här inlägget postades i /Videos. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Johanna skriver:

  Härlig video, ziplinen över vattnet ser helt magisk ut **,

 2. Sandra skriver:

  Ser helt underbart ut!! Vad gillade ni bäst? :)

  • Jennifer Green skriver:

   Tack! Så svårt att säga, gillar blandningen av lugn, party och medeltempo som det har blivit. Kanske ändå att Isla Mujeres blev en favorit!

 3. Sandra skriver:

  Så härlig video! Vart var ni? Vilket hotel osv? :)

  • Jennifer Green skriver:

   Tack! Det blev Cancun, Isla Mujeres, Playa del Carmen och Tulum. Kan maila över hotellnamnen när jag är vid datorn om du vill veta, det har varit både fint och mindre fint. Så svårt att veta vilka områden som är bra i förväg men det blev rätt bra ändå :)

 4. Sara skriver:

  Är Timmie dansk? Nice video förresten :)

 5. Natta skriver:

  Så fina! <3

 6. Evelina skriver:

  Men vad fin film! Undrar också ang de olika ställena, vi är sugna på en liknande resa men står mellan Thailand o Mexiko just nu.. Vad gillade du mest resp minst med de länderna? Tack för en grym blogg!

  • Jennifer Green skriver:

   Tack vad glad jag blir! De är faktiskt rätt likt skulle jag vilja säga, men ändå olikt. Det bästa med thailand är ju att allt är så mycket billigare. Men så gillade jag mexiko för jag hänger med i spanskan. Lite mildare klimat än thai, vilket ju är en smaksak. Och sen att ställa thaimat mot mexikansk är ju svår, jag är kluven faktiskt! Lika trevlig befolkning men mer skandinaviska turister i thai. :)

 7. Bibbi skriver:

  Låten?! :D

  • Johan skriver:

   Sorry Jen men kan inte hålla mig från att svara :D Låten är All Night med The Vamps. Misstänker att det är pga låten som du laddade upp på Vimeo ist för YT? Snygg video!

   • Jennifer Green skriver:

    Tack för svaret! ;) Och haha det stämmer, orkade inte göra om hela videon med ny musik så la den på Vimeo. Skumt att de går runt upphovsrätten faktiskt!

 8. Amanda skriver:

  Jättefin video! Vad har ni filmat med? :)

  • Jennifer Green skriver:

   Tack! :) Gopro till 95% skulle jag säga, någon sekvens med iphone och någon med systemkamera. Gopro är favoriten för den är så liten och vattentät! :)

 9. Li skriver:

  Ser så härligt ut och gav mig flashbacks till när min sambo Jonas och jag var där i januari 2011 💞 Då var det perfekt väder tyckte jag, inte kallt men framför allt inte för varmt 😊
  Glad påsk till Timmie och dig 🐣

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?