Robe life

vilken mysig halv-helg på spa vi har haft. dock kantades den av fredagens tragiska dåd i Stockholm och efter middagen på kvällen kunde vi inte slita oss från presskonferensen som vi följde på rummet, så hemskt.


mysigt litet rum med havsutsikt! nu är det så ovanligt att somna i hotellsäng utan att jaga myggor i en timme först haha. så roligt att jag tittade under sängen och där la en lapp med texten ”Yes, we clean under here too”.


hotellfrukosten var riktigt trevlig, med allt från scrambles eggs, bacon, frukt och pannkakor till yoghurt med bär och nötter.


och efter deras Ivory-paket i 2 timmar så hängde vi här en stund.


därefter checkade vi ut och jag drog på tjejmiddag för att fira Clara. härlig kombo en lördag!

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?