Friday core burner

igår var det ett kärt återseende med mitt favvopass på gymmet, jag har ju Toughest-träning i Malmö på torsdagar men behövde stanna i Helsingborg. så jag ersatte det ena grymma passet med det andra.

vi körde bland annat magövningen nedan, går att utföra med både TRX-band eller pilatesboll.


stå i armhävningsposition med fötterna i band eller på boll, dra in knäna mot bröstet och ut igen. tänk på att inte tappa ryggen.


jag gör denna 56×3, men är typ trött redan efter 20 reps haha.

Det här inlägget postades i /Athleticism. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Isabelle skriver:

  Hej jen,

  jag ska boka resa till Thailand med min sambo. Vet att du har rest runt lite där och undrar vilka ställen du rekommenderar? :)
  Kan uppskatta ett lugnt ställe för några dagar, men annars gillar vi ändå aktiviteter, lite party (inte magaluf, Ayia napa dock) och fina stränder.

  Er film från thai är juu goals!

  • Jennifer Green skriver:

   åh vad härligt! vi vill tillbaka till thai om något år igen, gillade det sjukt mycket! har inte varit på östsidan som Timmie säger är skitbra också. så är ni borta längre än 2 veckor tycker jag ni ska ta både och och antingen ta buss eller flyg mellan! :)

   vi gillade också att kombinera party med lugnare, båda två älskar Koh Lipe som har precis lagom mellanlugnt tempo, skön vibe och sjukt vackert (bo på sunrise beach/östra sidan!). vi gillade också Phi Phi som är mindre fint (Long Beach värd att hänga på) men med bra puls och mer som händer. vi var även på Koh Mook och Koh Kradan som är störtvackert men lite för lugnt för vår smak, bara några resorts och restauranger med lite saker att göra. Krabi var helt okej men ingen favorit. åker ni mot Koh Lipe så har ni även nära till Langkawi som jag hört ska vara bra med mycket kul att göra,

   Timmie gillar Koh Tao och Koh Samui som är på östsidan. sen även Phuket och Bangkok för mer liv och shopping, så flyger ni till någon av de städerna bör ni stanna någon natt! vi flög till Krabi därav att vi stannade där första 2 nätterna.

   jag tycker varje ställe var så olikt det andra, vilket ju även är charmen med det. googla och försök skriva ner vad ni vill göra för något, så hittar ni säkert ställen som har vad ni letar efter. jag minns exempelvis att jag hittade något ställe i Thailand som vi inte hann åka till, där vilda elefanter svalkade sig i en insjö vid ett vattenfall så man kunde bada med dem. dröm typ! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?