One-piece beach babe

hör och häpna, jag har köpt en baddräkt! ja det är typ lika sensationellt för mig som jag får det att låta som, jag har nämligen tvärvägrat att bära bodies då jag känner mig som en jättebebis, så att nu låta världen beskåda mig i samma plagg trodde jag ju aldrig skulle vara aktuellt. haha!

men det var ju skitsnyggt, särskilt med jeansshorts till. vi ska på spa i helgen och det var väl främst därför jag ville hitta en baddräkt, och nu får den till och med hänga med på nästa solsemester. det är ju ett perfekt plagg för de dagar man är ute på äventyr och ändå vill kunna kasta sig i havet.


dubbelklicka för pris

Det här inlägget postades i /Fashion. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sofia skriver:

  Köpte du den i kollaget? Såååå snygg, blev med sugen på att beställa :) undrar dock om storleken, vilken tog du och hur upplevde du den? :)

  Kramar!

  • Jennifer Green skriver:

   Visst var den snygg! jag köpte en annan svar som var slut nu, så letade upp en annan snygg istället. Står på denna att modellen har 36 så försök och jämföra med henne, jag fick gå upp rätt mycket i baddräkten jag köpte för den inte skulle skära in i rumpan och ge mig två bakdelar haha!

 2. Julia Gustafsson skriver:

  Åh jag letar också efter en baddräkt! Ska på spa om 2 veckor men har inte hittat någon fin än, har du några tips? :)

  • Jennifer Green skriver:

   jag tycker Zalando har sjukt många fina! till bra pris som denna exempelvis, alla andra jag gillar ligger oftast på 1500 kr typ vilket ju är mycket om man inte vet ifall man kommer använda den igen. så klicka in där på baddräkter och fyll i pristak ifall du har en badräktsbudget, blir man inte nöjd är det ju bara att returnera! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?