Plated favourites

nu har kanske tio personer frågat mig om vi har ätit tacos varje dag. svar ja, haha! ibland bara till lunch eller middag, vissa dagar både och. och efter helt löjligt fina kycklingfajitas och räktacos, så är resans topp 3 godaste rätter faktiskt något helt annat:

#1 Mango Café, Isla Mujeres


jag vill typ gråta lite så gott detta var! jag såg att detta stället toppade listorna på Tripadvistor, och när vi körde runt i vår golfbil och såg det var vi tvugna att testa. jag åt fisktacos som var pankkofriterad och serverades med mangosalsa och mangosås, så JÄKLA gott. Timmies kycklingtacos med kokos&jordnötssås var också riktigt fin, så vi körde tillbaka dagen därpå och bytte vars en tacos med varandra.

#2 Fresco Hábito, Playa del Carmen


den bästa och löjligt billiga acaibowl jag ätit! det var så gott att vi åt frukost här tre dagar i rad, det roliga var att de hade olika baser så Timmies favorit blev en berry bowl som var gjord på bland annat hallon, blåbär och björnbär. vi delade en avo toast till det som var precis lika god som förväntat.

#3 Yo Amo Tacos, Playa del Carmen


trots att jag bara bad om lite svamp på mina tacos – och inte tre extra svamptacos haha – så blev jag imponerad. de vänstra är tacos med friterad avokado (hör ni!!), picklad rödlök och salsa, och de högra har stekt svamp och lök med en het dressing. så jag slängde ihop det till tre gigantiska tacos som var så jäkla goda. Timmies räkfajita som ni ser i bakgrunden var också riktigt god.

kan ni gissa vad vi lagade till middag igår? tacos! haha, taco is life som man brukar säga.

Det här inlägget postades i /Cuisine. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Lara skriver:

  Hej!
  Om man ska åka till Mexico, men helst vill bo på ett och samma ställe och inte flytta runt, var ska man bo då? Gillade ni något ställe extra mycket? Fanns det något ställe som hade det mesta eller där man kunde göra bra dagsutflykter?

  Kram!

  • Jennifer Green skriver:

   Hej! Då skulle jag nog rekommendera att bo i Cancun eller Playa del Carmen, du hamnar lite mittemellan med nära till båda håll. Både upp mot Holbox och Isla Mujeres, men även ner till Tulum, Akumal och Cozumel samt alla ”nöjesparker”. Just Cancun och Carmen är sjukt olika, Cancun är lite finare men mer långdraget med hotelzone långt från city medan Carmen har väldigt hög puls med mycket shopping och bargator. Bäst av allt gillade jag Isla Mujeres men det är ju inte optimalt att bo på en ö om ni vill resa runt.
   Mellan Cancun till Tulum va de ca 1,5 timmes bilfärd, kosta ca 750 kr med taxi, så du får en någerlunda hum om avståndet ifall du kollar på karta! :) vill redan tillbaka! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?