Mexico in 21

åh vilken helt underbar semester vi har haft! varje ställe vi har varit på har varit så olikt det andra så det känns som om vi har varit borta i flera månader på fem olika resor typ. och bättre sällskap får man leta efter, fan vad jag älskar den killen!

det har varit skitroligt och så jäkla vackert med en riktigt kul blandning av att ha snorklat, kört runt i golfbil, ätit sjukt god mat, ätit mindre god mat, åkt zipline över havet, paddlat på surfbräda, fått massage, druckit piña colada, dansat, cyklat i djungeln, hälsat på sköldpaddor, klättrat i rep över havet, åkt badring genom djungeln, shoppat, ätit crepes med nutella, åkt båt, bott i bungalows mitt på stranden, flytit runt i havet, kollat på Mexikansk folkdans, chillat i hängmattor, åkt linbana mellan träden, jagat myggor, hoppat från klippor och tramsat runt på stranden.

här kommer världens bildbomb till lördagsfrukosten:

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Alexandra skriver:

  Vilken/vilka kameror använder du? :)

  • Jennifer Green skriver:

   Gopro och iphone, haha! jag packade ner min systemkamera men fotade bara med den en gång, så jobbig att bära med sig. måste skärpa mig jag vet! ;)

 2. Hanna skriver:

  Hej! Du kunde inte tänka dig göra ett inlägg om hur ni gjort, vilka hotell, flyg, aktiviteter, kostnader etc.? :) Jag och min pojkvän funderar göra en likadan resa till Mexico nästa år och skulle vara kul att läsa hur ni gjorde!

  • Jennifer Green skriver:

   vad roligt att ni är sugna på Mexico! och absolut, ska försöka sätta ihop ett inlägg i veckan med sånt som kan vara intressant och bra att veta! :)

 3. Sandra skriver:

  Såååå fina bilder, ni är så snygga tsm!! Verkar varit världens bästa resa, är det thailandpriser eller hur dyrt är där?

  • Jennifer Green skriver:

   taack <3 det har det verkligen varit! jag skulle säga att generellt är priserna mellan thailand och hemma, så om det i thailand kostar 25-50 kr för en middag så kostade det här 50-75 i snitt. sen är det ju som alltid annars att det är dyrare att äta på de bästa lägena, där är inte nödvändigtvis bra mat heller. så vi gick både på "turistfällor" och i bakgator för mat! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?