Quadruple plank

mitt smarta move att slinka under Jeanettes ben till dagens plank-övning var visst inte så lyckat som jag planerat. nästa gång ska jag kanske informera vederbörande innan jag lyfter upp deras ben med nacken haha.

men kanske bäst är Miches ansiktsuttryck. har ni sett någon gladare på gymmet nån gång?

Det här inlägget postades i /Animated, /Athleticism. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Stina skriver:

  Åh vilket härligt garv :D

  Jag har en fråga Jennifer! Skulle inte du kunna tipsa om hur man håller träningsmotivationen uppe? Speciellt när man tränar själv och utan tillgång till gym eller träningssalar. Jag ska på praktik i Stockholm snart och behöver ALL hjälp med hur man håller motivationen uppe när man inte har råd att köpa gymkort.

  Tack för en underhållande, härlig och ärlig blogg!

  • Jennifer Green skriver:

   Haha visst! :) Tack för de fina orden, och tack för du hänger här! :)

   För att jag ska bli motiverad så måste jag tycka det är roligt, en sak jag älskar är att testa olika träningsformer, och det finns ju mängder som är gratis. Youtube har tusentals tutorials på både yoga, tabataträning utan redskap, circuits utomhus, dans, kampsport eller bollsport. Och att jogga, springa, simma eller cykla kan man ju utöva lite var som helst. Allt kanske inte är optimalt att göra ensam men jag lovar att det finns mycket att göra utan varken lagkamrater eller träningssal.

   En annan sak som fungerar för mig är bra musik och nya spellistor, ibland har jag till och med förbjudit vissa låtar för att jag bara ska få lyssna på dem när jag tränar. Kan fungera lika bra med podcasts! En bra morot i rätt riktning är att sätta upp mindre utmaningar och mål som du kan checka av. eller att du belönar dig när du varit duktig, exempelvis att du får titta på senaste New Girl-avsnittet om du först joggar i 40 minuter. Eller så räcker det ibland med miljöombyte, testa en ny runda om du är i löparspåret, spring intervaller istället för långsträckor eller spring förbi någon snyggings hus och spana in lite ögongodis längs vägen!

   Jag tycker det är skönt att ha ett tydligt program, och oavsett var eller hur du väljer att utföra träningen så går det att applicera. Exempelvis en circuit med att springa 10 minuter, göra 10 armhävningar, 10 höga hopp, 1 min plankan och 10 knäböj, sen upprepa 3 gånger.

   Hoppas du hittar något som funkar! Det jobbigaste är ju faktiskt att ta sig dit, och inte ens jag tycker alla dagar är roliga. Igår hade jag en skitdålig träningsdag och det var bara skönt när jag var färdig haha. Men då blev det ändå 45 halvbra minuter som är bättre än inga! :)

 2. Sara skriver:

  Haha ÅH vilket härligt skratt! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?