Part time vegan nowadays

undrar ni hur det går med min cleanse? jo tack, det går riktigt bra! det är många goda och roliga rätter, än så länge har det bara varit en riktigt trött soppa men resterande har varit gott. jag mår iallafall bra och känner mig väldigt lätt i skallen liksom.

idag är femte dagen av sju, och jag saknar inte kött ett dugg! däremot var det inte svinkul när Timmie började göra pannkakor till oss häromkvällen och glömde att jag inte fick äta. inte heller ska det bli roligt med tjejmiddag på lördag där jag i princip får ha med egen matlåda haha. men jag får skylla mig själv! man kan ju inte isolera sig bara för att man ska vara nyttig.

idag blev det raw gröt med färsk frukt till frukost vid skrivbordet, så gott att jag åt i slowmotion för att det inte skulle ta slut, haha!

Det här inlägget postades i /Cuisine. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?