Kinder surprise

titta vilken bjässe till present Miche fick på sin pizzafest i helgen. vi var några som la ihop till en Hövdinghjälm med skalet Hidden Place som har världens finaste motiv.

eftersom att hon älskar kinderägg så var jag tvungen att ha det som kort till paketet. jag öppnade ägget, bytte ut leksaken mot en lapp och monterade så fint ihop ägget igen:

extra kul när Miche bara ”Vadå, använde du lim för att få ihop chokladen igen?” och jag ba ”Nä, jag använde mitt saliv” och hade slickat ihop delarna, haha!

Det här inlägget postades i /Gifts. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sandra skriver:

  OT men jag tänkte på dig när jag nu pratar spanska och vill lära mig italienska. Det är så likt men ändå så olikt.. får det inte att fungera alls i hjärnan då jag inte kan särskilja språken riktigt. Har du några tips?

  • Jennifer Green skriver:

   haha, älskar att du har bilden av mig som fluent in spanska och italienska! ;)

   faktum är att jag tyvärr inte har några tips alls. jag var rätt vass på spanska förr – sen flyttade jag till Italien. när jag började lära mig italienska så förstörde det min spanska totalt, precis som du skriver så kan jag inte längre särskilja det. jag blandar hej vilt och de enda som förstår mig är de som pratar båda språken haha! italienare säger att jag pratar spanska och spanjorer säger att jag pratar italienska. så typ varannat ord är på det andra språket.

   har du däremot tips till mig på hur jag lär mig att hantera dessa två språk parallellt så mottages det glatt! ;) lycka till med språken!

 2. Mia skriver:

  Assså hahaha orkar inte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?