Smart, connected timepiece

i samarbete med Kronaby

i torsdags lanserade Anima äntligen sin linje av premiumklockor under varumärket Kronaby. jag har varit sjukt spänd på lanseringen och tycker det har varit skitkul att följa en startup och deras framgång.

vad som gör deras klockor så unika är att de ser ut som exklusiva klockor men är fullmatade med intelligens, trots att displayen lyser med sin frånvaro. allt är svensktillverkat med högkvalitativa delar – med safirglas och 2 års batteritid.

titta, vilken skönhet! jag valde en modell som är typiskt jag, de har släppt 24 klockor så det var inte helt enkelt att bestämma sig. denna har mörkgrå urtavla och armband i rostfritt stål. finns Här.

i appen skräddarsyr man sedan sin klocka och säller in vilka funktioner man vill ha. favoritfunktionen? Find phone! när jag trycker på sidoknappen längst ner på klockan så börjar min telefon att plinga tills jag har lokaliserat den. kan man få samma funktion till sina nycklar kanske?

läs mer och spana in samtliga modeller på Kronaby.com.

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Julia skriver:

  Superfin! Byter man ut batteriet helt då efter två år eller man laddar ändå under åren?

  • Jennifer Green skriver:

   tack, så nöjd! nej den behöver inte laddas, och den dag batteriet dör så byter man ut det som med en standardklocka! :)

 2. Emina skriver:

  Wow, så grym klocka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?