Free falling

nu är jag Team Gille, men denna reklam som Delicato har gjort är så jäkla skön! hur härligt ser inte detta hopp ut att vara? haha!

Det här inlägget postades i /Work. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. anna skriver:

    hahaha så bra!

    Åh jag måste bara fråga, har du någon bra motivation när man bara vill kräkas på all kurslitteratur? Haha.

    • Jennifer Green skriver:

      oh, feel ya! tyvärr har jag inte supertips, miljöombyte och bra bakgrundsmusik gör mycket för min del. ibland laddade jag upp med fruktfat, tända ljus och sånt för att verkligen tvinga fram en myskänsla så det inte skulle kännas som något tråkigt liksom. pausa med ett träningspass för att rensa hjärnan eller kör lite belöningssystem för att få någon form av mål. lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?