Never for granted

jag hittade precis denna bild på Timmie och mig från en grillkväll i somras och tycker att vi ser ut att ha så mysigt! något som gör mig glad är när folk säger att vi är ett bra par, att vi både är romantiska men också har roligt ihop – och att vi har roligt på egna håll som åker på ”egna semestrar”.

det är nog ganska viktigt att hitta den balansen. efter ett och annat förhållande så har jag hittat någon där glöden aldrig svalnar och det är något med denna fantastiska man som gör mig så knäsvag, lycklig och spänd på samma gång.

Det här inlägget postades i /Loving. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sandra skriver:

  Ni är så fina!

 2. Emelie skriver:

  Håller helt med!! Tror det är viktigt att man har roligt utan varandra också. Det är nyttigt att längta efter varandra :)

  • Jennifer green skriver:

   ja men ellerhur! även om det är jobbigt att sakna och längta så är det ändå något magiskt med den känslan. och så måste man ju kunna ha roligt med sina egna vänner utan att ha med honom på ett hörn liksom, haha!

 3. Li skriver:

  Fina ni 💞

 4. Daniella Larsson skriver:

  Så himla fina! Ni är ju couplegoals ;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?