A celebration every time we link up

alltså ÅH vilken rolig kväll jag hade i fredags! jag lever fortfarande i en liten lyckobubbla trots att jag har varit halvt döende hela lördag och söndag haha.

min tanke var i alla fall att jag skulle dokumentera hela kvällen men vaknade till min besvikelse med ÅTTA bilder på mobilen haha. det är väl dock ett tecken på att man har haft roligare för sig än att springa runt och fota. så jag har försökt att skramla ihop lite bilder men tänkte börja med att hylla lokalen.

jag fick vara på Jacob Hansens Hus som ligger mitt i smeten i Helsingborg, och drygt 3,5 minuter från min port. jag valde ”vinkällaren” eftersom den är så himla mysig, och där ingick både ett grymt högtalarsystem, utrustat storkök, loungedel och innergård. Mickan var min partner in crime hela fredag när vi dukade och pumpade typ 70 ballonger.


så här fixade vi inne i lokalen! ett U-bord med bordsplacering och pynt. man fick leta upp sin bild då jag hade suttit i Photoshop och klippt in folks huvuden på roliga bilder haha.


vid entrén så fick man gå igenom ett guld-drapperi och sen längs en 15 meter lång gång fylld av guldballonger, det var så fint!


vi var beredda på att behöva poppa ballonger hela natten men de gick typ upp i rök, perfekt!

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sandra skriver:

  Skitfint med ballong-gången! :) Varför 43, var de slut på 25? ;)

  • Jennifer green skriver:

   taack, det tog sin lilla tid! ;D jag fick de av Licor 43 så det är deras logga, en tjejkompis frågade samma sak ;D

 2. Emilia skriver:

  Superfint! Vart hittade du de Happy Birthday-ballongerna? :)

 3. Carro skriver:

  Vad kosta det att hyra det? Hur många pers fick plats?

  • Jennifer green skriver:

   5000 för Vinkällaren, med plats upp till 60 personer. Jag hade ju U-bord men där fanns även runda! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?