Eat diamonds for breakfast and shine all day

jag måste visa min nya ring! vi var och valde ut nya ringar ganska nyligen som kom igår, nästan identisk med den jag fick av Timmie fast med fler och lite större diamanter. och den är så underbart fin att jag inte kan sluta titta på min hand!


titta så vacker! en diamantring i platina med 21 diamanter.


alltså, den glittrar som en stjärnhimmel runt fingret. det var så svårt att fånga med kameran bara men jag försökte filma en gif.

Det här inlägget postades i /Loving. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Iz skriver:

  Så vacker!! Exakt en sådan vill jag ha som förlovnings eller vigselring

 2. Julia skriver:

  Sååååå så fin!!! Vad vill du ha för vigselring sen? Och vad har han? Hur tänker ni inför bröllop? Så många frågor :,D

  • Jennifer green skriver:

   Haha man får passa på att fråga ;) han har rött guld, en simpel bland rundad. Som vigselring vill jag ha en endiamantsring i vitt guld. Tunn med en fet diamant! Lär ju kosta därefter så vi sparar för fullt haha!
   Bröllop får vänta typ 5-15 år, alltså väldigt avlägset för tillfället men det kommer. :)

 3. mathilda skriver:

  ååh vad fin!!

 4. Sophia skriver:

  Åh, så otroligt fin!!
  Letar efter en sådan typ av förlovningsring också, får man fråga var den är köpt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?