Share your #Sweatface

i samarbete med Panasonic.

vad motiverar er till ett riktigt bra träningspass? för mig finns det ingenting bättre än att plugga in hörlurarna och sätta på en riktigt bra spellista. just nu är det Denna spellista som gör mig sällskap på gymmet.

i samarbete med Panasonic så kan du nu tävla om en resa till de Olympiska sommarspelen i Rio i augusti för dig och en vän till ett värde av 160 000 kronor! i priset ingår flygresa, boende på fyrstjärnigt hotell med all-inclusive och biljetter till spelen. dessutom väljer jag en lycklig vinnare som får hem Panasonics nya trådlösa sporthörlurar ”Wings” till ett värde av 1499 kr.

för att tävla: ladda upp en svettig bild på instagram med taggarna #sweatface och #Panasonic. tagga även mig med @juennifer i kommentarsfältet eller i bilden så jag hittar er bild. tävlingen avslutas den 21 juli.

så dra på löpskorna, gymhandskarna eller yogabyxorna och share your sweatface!

för fullständiga tävlingsregler se Här.

Det här inlägget postades i /Giveaways. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Wiktoria skriver:

    Spännande !!!!!! :):)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?