Lacking you here

jag vill så gärna skriva något fint till dig mamma, men jag får inte fram några ord.

jag vill hylla dig, sprida till världen vilken fantastisk och underbar människa du var. hur mycket jag älskar dig och hur tacksamma vi är för allt du gjort för oss. du prioriterade oss före allt annat och vi har växt upp i ett hus fyllt av glädje.

när folk säger att jag liknar dig blir jag helt varm i hela kroppen. du är min idol och förebild och den vackraste jag vet. varje dag saknar jag ditt härliga skratt, din mysiga röst och din goda doft. grattis på födelsedagen mamma, jag önskar att du kunde fira den med oss. och gratta Ayla som är där uppe med dig. ♥

Det här inlägget postades i /Loving. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Jessica skriver:

  ❤️❤️❤️

 2. Sandra skriver:

  <3

 3. Elin skriver:

  Grattis till mamma Green <3 Hon har fått finaste döttrarna!

 4. Sandra skriver:

  Fina du, stor kram <3

 5. Mathilda skriver:

  Kram<3

 6. Jennifer skriver:

  <3 kram!

 7. Jennifer green skriver:

  Bästa, bästa ni! <3

 8. Emelie skriver:

  Kram till bästa dig ❤️

 9. Giga skriver:

  Kram! <3 <3 <3

 10. Fredrika skriver:

  Tänk att jag ser dig som världens mest levnadsglada, och så har du varit med om en sån stor förlust. =(
  Kramar till dig, du är faktiskt Min idol!

 11. Fia skriver:

  Grattis! Hon hade utan tvekan varit SÅ himla stolt över dig. Stoltare än vad du säkert tror <3

 12. Daniella Larsson skriver:

  Fina underbara. Stor kram <3

 13. Sandra skriver:

  Tycker detta var en hyllning nog <3

 14. Emina skriver:

  ❤️❤️❤️❤️

 15. Nathalie skriver:

  Kram fina du ❤️

 16. Natta skriver:

  ❤❤❤

 17. Jennifer green skriver:

  tack för all kärlek! <3

 18. Anna Larsson skriver:

  Världens största kram till dig ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?