Pretty glamorous finish

alltså, HAHA. kan detta vara det mest oglamourösa avslut på Toughest i lördags? I think so!

det var så sjukt mycket löpning och jag inte har sprungit milen på flera år. så min taktik under loppet var att småspringa mellan hinderna och sen gå all in vid varje hinder. för att också slippa straffrundor som tar extra tid. när jag kom till sista rampen hade jag ingen som helst kraft i armarna kvar, så jag kastade mig i armarna på någon som hängde där uppe som fångade mig och ba ”Dra dig upp med armarna”. men jag pallade verkligen inte så jag fick lirka in ett ben och dra upp mig med benen istället och hör hur han i högtalaren ba ”We’ve got a girl going for the hipbreaker” haha.

intressant teknik va? haha. efter detta fick man åka ner för en stång och sen var man i mål. det roliga med att det blev så spontant var att jag inte hade någon som helst aning om vilka hinder som väntade, så varje nytt hinder blev en överraskning haha. roligaste överraskningen var lätt rutschkanan!

Det här inlägget postades i /Animated, /Athleticism. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sandra skriver:

  Hahah tur du fick användning av din vighet ;)

  • Jennifer green skriver:

   Hahah men faktiskt! Hade sjukt mycket nytta av den när det var klättervägg, peg board och hopp-hinder. Som en enda lång stretch-övning ju! ;D

 2. Lovisa skriver:

  Hahahaha fast han med grön tröja använder också en intressant metod för att ta sig upp!

 3. Rebecka skriver:

  Åh, jag blir så glad att folk hjälper varandra! Det är trots allt en tävling men ändå..
  Superkul att du valde att köra, You Go Girl!!!

  • Jennifer green skriver:

   men ellerhur, håller helt med! hade de inte varit för dessa så hade jag ju inte kommit upp direkt haha!
   ja det var så sjukt kul, vill köra igen fast denna gång öva lite haha ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?