Boost the skin you’re in

jag är som en vilse i skönhets-djungeln som har resulterat i att jag skitit i det helt och hållet istället. vilket såklart inte är helt optimalt då huden behöver lite kärlek.

så innan vi reste till Thailand var jag på Milepa Beautiful där Julia gjorde en hudanalys på mig. hon gav mig några passande produkter från Gilda Cosmetic som jag skulle få testa och nu är jag helt såld!

jag fick testa en rengöring, en dag&natt-kräm samt ett vitamin C-serum, alla tre har jag använt dagligen sen den 2 mars.

jag vet inte om det var solen, thaimaten eller produkterna, men jag kan inte minnas när jag senast hade en finne. förmodligen var det en kombination av faktorerna ovan, men nu vill jag inte börja med bodylotion i ansiktet igen, haha.

jag älskar rengöringen för jag känner mig så fräsch efteråt, ansiktskrämen och serumet är sjukt härliga eftersom de ”smälter” in i huden direkt så man inte känner sig kladdig. min hud har fått en riktig vårboost! nu har jag inte mycket att jämföra med, men jag kommer definitivt hålla mig till Gildas produkter i fortsättningen.

Det här inlägget postades i /Vanity. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sandra skriver:

  Tar man serumet morgon och kväll eller bara ibland när man vill lyxa till det?

  • Jennifer green skriver:

   man ska ta det varje morgon, antingen innan dagkrämen eller utblandad med dagkrämen! :)

 2. Fia skriver:

  Tack för tipset!Var de bättre än Excuviance som du tipsat om tidigare, tyckte du? :)

  • Jennifer green skriver:

   just ja! den testade jag våren 2012, jag ska faktiskt säga att jag tycker resultatet är lika bra. däremot så upplevde jag att den andra krämen tappade funktionen efter någon månad upplevde jag, så jag slutade med den under sommaren. kan ha att göra med att jag kombinerade den med solfaktor 50 i ansiktet! ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?