Weeks of silky smoothness

finns det något tråkigare än att raka benen under semestern? innan vi reste till Thailand så fick jag testa att vaxa benen hos Julia på Milepa Beautiful i stan, och är så sjukt nöjd! varför tog det mig 24 år att testa vaxning?

jag var beredd på världens smärta men det gjorde knappt ont, förmodligen för att vi var så upptagna med att prata så jag glömde bort det, haha. det jag gillade bäst var att hon var så noga med renligheten då hon både använde handskar under hela behandlingen och engångslakan. så skönt och känna att man är i trygga händer. och nästan bäst av allt: salongen är bara några meter från vår port! så nu vet ni vart jag kommer hänga i sommar.

Det här inlägget postades i /Vanity. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Klara skriver:

    Gjorde du halva eller hela benet? Var gjorde det likom mest ont? Och hur är det efteråt, har man röda prickar ett tag eller försvinner det fort? Är lite nojig haha :)

    • Jennifer green skriver:

      Hela benet, och det kändes som mest framme på smalbenet sen var det helt lugnt faktiskt. man blev väl lite rödprickig i några timmar ungefär, jag gjorde det samma dag som vi flög till Thailand och gick på stranden dagen efter utan problem. så sjukt lyxigt bara att slippa tänka på de! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?