Valentine’s gifts for her

nästa vecka står Alla hjärtans dag på schemat. finns det fler sista-minuten handlare där ute så kommer här några tips till kvinnan i ert liv. tycker ni inte att presenten blir personlig nog så är mitt tips att addera något som personen i fråga gillar; har ni exempelvis köpt en skål så kan ni ju köpa till lindtkulor att fylla den med eller addera en flaska bubbel om ni ger bort nya glas.


klicka för prisinfo

Det här inlägget postades i /Gifts. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Josefine skriver:

  Du gör bloggvärldens snyggaste kollage, J!

 2. Kattis skriver:

  Håller med Josefine om ovanstående!

 3. Alma skriver:

  Döfin färg på hanky panky! Håller de bra, du är väl ett fan av dem? Jag har i fleeeera år haft likadana från VS som håller sjukt bra, har provat från andra märken typ HM och lindex men de bara trasar sönder i kanterna efter några få tvättar..

  • Jennifer green skriver:

   Ellerhuur! Jag har använt de non stop i snart 10 år, haha besatt! De håller skitbra och tappar inte formen. Har några som är typ 6 år gamla och börjar tapp formen lite så då slänger jag de direkt. Tycker de är så sjukt sköna och snygga! Har ett par från VS men är faktiskt inte supernöjd med dem, så rekommenderar dessa alla dagar i veckan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?