Giveaway: nu3 gift card

med nytt år kommer i regel även nya rutiner eller löften för att göra detta året lite mer hälsosamt. därför känns det extra kul att få tävla ut ett presentkort på 500 kr hos nu3.se, som säljer allt du kan tänkas behöva för att kickstarta 2016 och byta ut Nutellaburkarna mot riktigt näringsrik naturkost. en bra hälsa börjar ju trots allt inifrån. på nu3 hittar du massvis av produkter från ledande varumärken som Renée Voltaire, Kung Markatta, Holistic och Superfruit samt från deras egna varumärke nu3.


klicka på produkterna för länkar

vad är dina mål för detta året? själv tänker jag ge mig fan på att klara 6 chins samt att införa en vegetarisk dag i veckan.

tävla så här:
• dela med dig av dina mål för 2016 i kommentarsfältet.

en vinnare dras på onsdag kl 21.00. lycka till! i samarbete med nu3.

Det här inlägget postades i /Giveaways. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Jenny skriver:

  Åå vad bra vinst!
  Mitt mål handlar inte om vikt eller mått, men att börja röra på mig för att må bättre. Min ambition är att träna 2-3 ggr/vecka. Och du om någon är en stor inspirationskälla! :)

 2. Emina skriver:

  Efter graviditet ska jag träna och börja tänka på kosten för att på nytt stärka min kropp, så att jag blir starkare och piggare för min familj

 3. Elin skriver:

  Mina mål är.. surprise surprise..; att börja träna och röra på mig mera då jag har gått upp nästan 20 kg på lite över 2 år. Skyller på restaurangskolan jag gick på, hehe! :D
  Men att vinna skulle insprirera bättre till att ge 100% då jag är lite av en quit’er tyvärr!

 4. Lisa skriver:

  Mitt största mål med 2016 är att prioritera mig själv och lära mig lyssna på kroppen. Jag är bara 23 år men min kropp ska klara många år till vilket gör att jag inte kan köra gasen i botten i alla lägen och köra på tills jag stupar. Lätt hänt när man är ambitiös och vill mycket men ibland måste man kunna säga nej utan att få dåligt samvete
  Kram på dig

 5. Mitt mål i år är att bli frisk från min depression, och att klara av att stå på händerna utan hjälp!

 6. Cissela skriver:

  Mitt främsta mål är att lägga mindre fokus vid just mål. Försöka tvinga ned min prestationsångest och höja vardagsglädjen och uppskattningen för det lilla.

 7. Johanna skriver:

  Mitt nyårslöfte är att skärpa mig med kosten. Jag tränar sjukt flitigt men äter desto sämre.

 8. Linda skriver:

  Mitt mål är att aldrig sluta leta motivation och inspiration för en hälsosammare vardag, då den inte alltid finns där. Jag är en riktig godis råtta som gillar att unna mig av det goda i matväg och vet ju att gott inte måste vara onyttigt men har svårt för att börja prova nya saker då gammalt är bekvämt..
  Så om vi ska vara ärliga här, vad känns bättre för en godisråtta än att få njuta av något riktigt gott och veta att det inte är ”sjukt onyttigt”??

 9. Wiktoria skriver:

  Mitt mål är att äntligen bli NÖJD med mig själv. Har alltid strävat efter en viss vikt och tänkt ”vid den vikten kommer jag må bra” och målet har alltid varit viktnedgången Men välmående kommer från insidan så det är dags att ändra tänket och bli stolt över mig själv och det jag åstadkommit hittills. Det får ta den tid det tar men tänk känslan att stå framför spegeln och verkligen känna sig fin, oavsett siffran på vågen . :) kram

 10. sandra skriver:

  vilket bra pris!
  mina mål för i år är att hitta en balans mellan skola och träning, det blir ofta att träningen prioriteras bort när man har mycket att göra. jag hade ett chins-mål förra året, gick mindre bra, så jag kanske ska plocka upp det nu också :)

 11. Amanda skriver:

  Mitt mål är att klara min pt och kostrådgivare utbildning som jag snart ska påbörja. Efter att helt på min egen hand gått ner 35 kg på 6 månader genom hård träning och kost ska jag äntligen göra något som jag brinner för!

 12. Natta skriver:

  Vilken vra vinst!!

  • Natta skriver:

   Oj.. Glömde ju mitt bidrag :D jag har lovat mig själv att ta tag i träninng en gång för alla. Efter mycket resande har det varit svårt att få rutiner och äta bra. Nu är jag hemma och har börjat jobba 8-17 vilket ger bättre utrymme för en hälsosammare livsstil. :)

 13. NINA skriver:

  Mitt mål är att bli VIG! Jag stretchar och töjer lite dagligen och ser redan framsteg! :)

 14. Therese skriver:

  Mitt mål detta år är att jag ska klara av att springa en mil. Vilket säkert låter som ett lätt mål för många. Men för mig är det stort. Jag har aldrig klarat av att springa mer än 2 km i ett sträck. Håll tummarna för mig!

 15. Julia skriver:

  Mitt mål detta året är att inte bli stressad om jag missar ett träningspass, att kunna glädjas av de övningar jag kan göra på gymmet istället för att tänka på alla jag inte kan ( mycket skador för tillfället) och arbeta på mina svagheter som just chins och armhävningar! När träningen är rolig och det går framåt känns det viktigare med en bättre kost. När motivationen på gymmet tryter äter jag sämre, så det hade varit perfekt med en motivationshöjare med hälsokost tills jag kan hitta motivationen själv när skadorna förhoppningsvis läker ut!

 16. Eugenia skriver:

  Mitt största mål är att vinna över bulimin. Den har pågått i drygt tre år och även om den är värre än någonsin är jag så trött på den och har därför tagit tag i det på riktigt nu. Om några veckor har jag mitt första besök på ätstörningskliniken.

 17. Michelle skriver:

  Bra tävling! :)
  Jag kämpar med att gå upp ngr kilo, och inte genom att trycka i mig Donken-mål utan på ett vettigt och långsiktigt vis.

 18. Isabelle skriver:

  Mitt främsta mål för i år är att inte fokusera för mycket på hur jag ser ut och på min vikt, utan fokus ska ligga på att träna och äta hälsosamt för att må bra, för att det är förbannat kul och för att utmana mig själv. I år vill jag klara av att springa en halvmara och lära mig att det är okej att unna sig onyttigare saker ibland om jag för det mesta äter en bra och balanserad kost. Med dessa produkter från nu3 skulle matlagningen bli lite roligare och det finns så många spännande saker jag vill testa matväg, det är t.ex. dags att pröva på chiapudding nu känner jag.

 19. Linnea Jaktlund skriver:

  Jag har satt flera mål det här året. Träningsmässigt att klara 5 chins utan hjälp, 20 armhävningar på tå, att nå mina tår med raka ben (stel fd fotbollsspelare….) och att klara av boxjumps på den höga lådan. Matmässigt har jag satt målet att äta tre ordentliga mål om dagen. Jag bor ensam och fastnar lätt i te+macka till middag. 2016 ska fyllas av mer och bättre mat!!

 20. Erica skriver:

  Jag inspireras av dig och ska banne mig också införa en vegetarisk dag!! Bra initiativ. Tack för en grym blogg Jennan! :)

 21. Johanna skriver:

  Mitt mål för 2016 är att gå upp 8 kg i vikt så jag behöver all näring jag kan få :) sen ska jag bli snällare mot mig själv också :)

 22. sandra skriver:

  Blev så glad när jag såg att de hade Celsius och Nocco!
  som icke-kaffedrickare behöver jag ngt som får igång mig för att orka med gymmet, därför vill jag vinna presentkortet då energidrickorns kostar så himla mkt!

 23. Carolin skriver:

  2015 var mitt mål att stå upp vid skrivbordet och jobba 2 h per dag. Det klarade jag, så nu är målet att stå 4 h per dag :) det ska gå!

 24. Evelina skriver:

  Mitt mål i år är att köra på med skolan där jag nyss påbörjade första terminen av sex, men göra det snällt mot mig själv. Jag vill inte stressa och bortprioritera sömn, träning, socialt liv och bra kost. Jag ska unna mig själv att komma tillbaka till mina GRYMMA träningsvanor jag hade för ett år sen och jag ska se till att få i mig bra mat så jag orkar med allt vad livet innebär. Även om CSN inte är så överväldigande så vägrar jag äta nudlar dag ut och dag in ;) Sen har jag lovat mig själv att ge min pojkvän och stora kärlek mer tid, det är så lätt att allt annat tar så mycket energi att vi mest somnar på varandra när vi ses haha. Hälsa och familj är ju faktiskt det viktigaste vi har, det ska jag komma ihåg i år!

 25. Rebecka skriver:

  Vad roligt! Mitt mål är att komma in i träningsrutinerna mer regelbundet. Är annars en periodare. Vill förbättra både konditionen och styrkan. Även att bli av med mitt enorma sockerberoende är ett stort mål. Skam den som ger sig :)

 26. Linnea skriver:

  Åh, kul!
  Förra året var mitt mål att klara att springa 1 mil. Innan sommaren såg det inte ljust ut eftersom det längsta jag då någonsin (!) sprungit var 5 km EN gång. Som tur var fick min syster mig att anmäla mig till midnattsloppet vilket gjorde att jag var tvungen att sätta igång att träna. Och jag klarade att springa hela vägen med ett leende på läpparna!
  Så 2016 ska jag fortsätta på löparspåret men dubbla distansen så nu är mitt mål att klara göteborgsvarvet (2,1 mil) vilket varit lite av en familjetradition men som dött med min generation och nu ska återupptas. Är så peppad på 2016!

 27. Hanna skriver:

  Åh, vilken bra tävling!
  Mitt mål för 2016 är att klara mig själv utan min PT som jag hade hela hösten 2015. Det såg inte så ljust ut på tränings- och bra mat-fronten där runt jul och nyår (surprise), men nu jävlar, min kropp ska må så bra!!

 28. jacqlin skriver:

  Mitt mål handlar om att bli starkare och bygga mer muskler, och att hitta balansen mellan träningen, studier, extrajobbet och allt runtomkring. Jag ska försöka att inte ha så stor prestationsångest över att alltid vara bäst, utan njuta av dagarna och även uppskatta min familj och vänner mer. Det är en del att jobba på, och det hade varit så roligt att få vinna detta, eftersom man som student inte har hur mycket pengar som helst! :)

 29. Johanna skriver:

  Mitt mål för 2016 är att hitta en balans mellan jobb, fritid, familj och egentid. Med rätt mat och träning blir jag en stark (både fysiskt och mentalt) bra mamma, fru och kollega.

 30. Elin skriver:

  Mitt mål för 2016 är att hitta en träningsform som passar mig och min kropp, jag är 20 år och har reumatism och har därför aldrig kunnat träna riktigt hårt eller springa en mil trots att viljan finns där, pga mina leder. Men jag vill ändå försöka och hitta något som kan fungera i längden, har köpt en motionscykel som är skonsammare för lederna och så tänker jag även börja yoga! 2016 SKA bli mitt år :)

 31. My skriver:

  Efter att starta det nya året med att gå in i väggen, 24 år gammal, så är mitt mål med i år att ta hand om mig själv till 100%. Träna, äta bra, vila och må bra helt enkelt :) Tack för all inspo du delar med dig av fina Jennifer!

 32. Jenny skriver:

  Hej Jenni! Tack för en härlig blogg med högt i tak där du både bjuder på dig själv samtidigt som du behåller det privata. Imponerande!

  Under 2016 har jag som mål att bli bättre på flera saker. Jag ska bli bättre på att äta vegetariskt, det vinner både miljön, djuren och jag på. Utöver det vill jag även få in mer vardagsmotion på mina veckodagar och därigenom leva ett hälsosammare liv. Jag vill också tillåta mig själv att ha dåliga dagar utan att skuldbelägga mig själv. Det är lätt att tänka att ”allt är förstört” efter en dålig vecka, och det tankemönstret vill jag bli av med.

  Nu ska jag hålla tummarna. Hoppas du får en fin vecka. :)

 33. Fanny skriver:

  Ett av mina mål 2016 är att sluta röka. Det har nu gått 25 dagar(strax) och mina lungor har fått vara utan dom 500 cigg dom skulle haft i sig om jag inte slutat röka för 25 dagar sen. Det målet är det största för mig 2016 och det gör jag för att jag verkligen börjat älska mitt liv och vill leva så länge jag kan. Mitt andra mål är att röra mig mer och gymma regelbundet, det gör hag också för att jag ska må bättre men kan inte sticka under stolen med att jag vill se fab ut i Thailand i Juni när vi ska på bröllop och sola och bada

 34. Madeleine skriver:

  Mina nyårsmål är att börja äta mer vegetariskt (med miljö i åtanke), samt att börja ge mer komplimanger och inte hålla de positiva tankarna inne!

 35. Sussie skriver:

  2016 ska jag se till att vara glad och ta hand om mig själv. Easy peasy, typ.

 36. Sandra skriver:

  Mitt mål under 2016 är att bli mer medveten om vad jag stoppar i mig. Förstå vidden av att äta vitt bröd till frukost, pasta osv osv. Samt att hitta bra, goda och härliga alternativ till dessa mindre härliga livsmedel.

  Mål i övrigt är att i år ta examen med genomgående VG och där efter hitta ett jobb som passar min utbildning. :)

  Kram på dig.

 37. Maria skriver:

  Mitt mål 2016 är att klara 5 pullups och springa milen :D

 38. Sofia skriver:

  Mitt mål för 2016 är att vara lite snällare i matväg mot min kropp, samt att stärka upp den och återfå alla de muskler jag tappade när jag satte mig i skolbänken efter 4 år av ett aktivt jobb!

 39. sandra skriver:

  Kul! Jag skulle vilja köpa en massa nyttiga snacks då jag ofta småäter, vilket inte precis är till min fördel.
  Tack för en asball blogg :)

 40. Fanny skriver:

  Va bra tävling!
  Mina mål är att få träningen med i rutinen igen! Har dansat och tränat regelbundet i hela mitt liv, me pga massa olika lite mindre roliga omständigheter 2015 så föll det bort. SÅ det är något jag jobbar hårt med!! :)

 41. Therese skriver:

  Mitt mål har alltid varit att gå ner i vikt, men sedan några månader tillbaka har jag fokuserat på att bli starkare och försöka höja mig lite lite för varje pass. Har även slutat väga mig för att inte bli påverkad av det, och ser resultat i spegeln ist. Det är vad mitt 2016 ska handla om! :)

 42. Wiktoria skriver:

  Spännande !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?