Nineties pick-up move

vet ni vad balla-balla är?

jag höll på att ta en främmande tjej på rumpan för ett tag sen och sa till Magnus ”Oj, jag gjorde nästan en balla-balla på henne”. vilket ledde till en jättediskussion på kontoret då typ ingen visste vad det var, och jag använde det som om det vore världens vanligaste uttryck haha!


från Bert, som myntade uttrycket

Det här inlägget postades i /Videos. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Alma skriver:

  Hahaha jag dööör, klart man vet vad balla balla är :) kör fortfarande ofta med det mot kompisar haha, så roligt uttryck

 2. Elin skriver:

  SJÄLVKLART vet man vad balla balla är!! :DD

 3. Sandra skriver:

  Hahaha Bert <333

 4. Sofia skriver:

  Jag har aldrig hört talas om balla-balla! :P

 5. elin skriver:

  Hahaha, älskar Bert! Minns att jag köpte ”Bert – den sista oskulden” på VHS när jag var typ 10. Varken jag eller lillebror (som alltid satt bredvid i soffan) fattade ju vad filmen EGENTLIGEN handlade om eller vad en oskuld var för något. Jaja. Kunde citera typ hela filmen efter ett tag, haha!

 6. Jenny skriver:

  Hahaha det har jag aldrig hört talas om. Min bild av Skåne är en massa bulle med bulle och balla balla xD

 7. Mirja skriver:

  Klart man vet vad Ballaballa är, är förvånad att inte alla gör det!

 8. Fia. skriver:

  klart man vet!
  (förlåt för att jag spamkommenterar, vet inte vad som hände här riktigt)
  hade helt glömt bort att det fanns, men när du säger det vet jag precis vad det är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?